Om os

Hej – og VELKOMMEN TIL JOSMA.DK

Vi vil gerne starte med at sige tak fordi du suser rundt på vores site – og du må endelig sige til (ring eller skriv), hvis vi kan hjælpe dig med noget; det kunne være spørgsmål du mangler svar på, informationer du er i tvivl om, eller blot et godt tilbud på kvalitets træpiller, brænde eller briketter.

Hvem er vi?
JOSMA.dk er en mindre familie-ejet virksomhed beliggende i Vammen, 12 km nord for Viborg i Midtjylland.
Familien består af Susanne og Brian samt vores to døtre Josefine og Mathilde – og det vil altid være en af os du får fat i, når du kontakter os enten via telefon eller mail.


Brian Nyrup                           Susanne Maretti
Tlf.: 2830-6468                      Tlf.: 6178-3006
Mail: info@josma.dk eller klik her

Hvorfor navnet JOSMA?
Du har nok allerede regnet det ud, men navnet JOSMA.dk er en sammenfletning af vores pigers navne – JOS fra Josefine og MA fra Mathilde. Det kunne nok være en smule mere opfindsomt, men mange kan huske det når de blot får forklaringen bag – og det håber vi selvfølgelig også at du kan, så du kan finde os næste gang du skal bruge træpiller, brænde eller briketter.

Hvorfor sælger vi træpiller?
Susanne har i en del år arbejdet som indkøber og har bl.a. stået for indkøb af træpiller, brænde og briketter til byggemarkeder. Hun har derigennem fået en del erfaringer – både med hensyn til kvalitet, priser og levering. Derudover fyrer vi selv med træpiller og her kommer Brian ind i billedet, for det er ham der prøver træpillerne af og ser om de lever op til det de lover. Vi har selv et Passat træpillefyr.