Handelsbetingelser

Dette er JOSMA.DKs handelsbetingelser og de skal accepteres i forbindelse med et køb (sker i forbindelse med checkout).

Alle priser er vist i danske kroner og er inkl. moms og offentlige afgifter.

Efter afgivelse af bestilling fremsendes en ordrebekræftelse til kunde via email. Ordrebekræftelsen er en bekræftelse på, at JOSMA.DK kan levere den/de bestilte vare(r).
Efter levering fremsendes ligeledes faktura via mail.

Levering
Levering af de bestilte varer vil ske hurtigst muligt og oftest indenfor 5 hverdage fra bestillingen er modtaget (i travle perioder kan leveringstiden være op til 10 hverdage).

Prisen er inkl. levering med mindre andet er noteret, – se flere info på den enkelte vare.
(Obs; træpiller der skal leveres på Lolland / Falster pålægges et transportgebyr på kr. 100,- pr. palle. Vælg “Levering Lolland / Falster” i check-out. Ved levering af Green Bio produkter, briketter og brændetårne vælges “Gratis fragt”.)

Ønsker du levering et bestemt sted, bedes du notere det i bemærkningsfeltet ifb. med bestilling. Hvis ikke det er muligt at levere det ønskede sted, vil chaufføren aflæsse, hvor han finder det mest hensigtsmæssigt. Det er forskellige distributører der leverer vores varer, men langt de fleste leveringer i Jylland og på Fyn vil ske med mobiltruck og på Sjælland med liftbil og palleløfter. Hvis du har behov for at vide nøjagtigt hvordan leveringen vil ske på din adresse, må du endelig kontakte os på info@josma.dk

Hvis ikke det er muligt for chaufføren at aflevere varen på grund af f.eks. låste døre, afspærring, manglende tilgængelighed eller lignende, og chaufføren derfor må tage varen med igen – enten for returnering eller senere levering, vil kunden blive opkrævet de omkostninger der er forbundet hermed.

Betalingsvilkår
Det er muligt at betale på følgende måder:
– Bankoverførsel til konto; 9853 0004526503 Sparekassen Thy.
– Visa/Dankort online betaling.
– Mastercard/Maestro online betaling.

Ved bankoverførsel skal betalingen ske inden levering.
Ved betaling online (Visa/dankort og Mastervard/Maestro) bliver betalingen trukket når varerne sendes af sted med distributør.

Fortrydelsesret- og frist
De kan fortryde den indgåede aftale efter forbruger-aftalelovens § 17.

Fortrydelsesfristen er 14 dage, startende fra den dato hvor køber får den første vare/levering og modtager info om fortrydelsesret- og frist. Dog gælder fortrydelsesretten i maks 3 måneder fra varen er modtaget.

Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, kan fortrydelsen rettidig vente til den følgende hverdag.

Ved fortrydelse af købet, skal køber inden fortrydelsesfristens udløb give JOSMA.DK besked om dette på info@josma.dk. Køber skal ligeledes have overgivet varerne til transportør (vognmand, postvæsen eller lign.) inden fristens udløb. Det anbefales at gemme kvittering fra transportør. Købet kan også fortrydes ved at undlade at modtage varen fra distributøren.

Med mindre andet er aftalt, skal køber selv betale returomkostningerne i forbindelse med returnering af varerne.

Varerne sendes retur til:
JOSMA.DK
Hobrovej 53, Vammen
8830 Tjele

Det er som hovedregel en betingelse for at kunne returnere varen, at den skal være i væsentlig samme stand og mængden, som da den blev modtaget.

Reklamation
Der ydes naturligvis 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Skade på varen som følge af fejlhåndtering fra kundens side er ikke dækket af reklamationsretten.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til JOSMA.DK i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt. Du skal informere JOSMA.DK omkring problemstillingen/reklamationen så detaljeret som muligt. Dette skal som udgangspunkt ske via mail til: info@josma.dk. Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger ved returnering. Husk at varen altid skal returneres i forsvarlig emballage.

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du først rette henvendelse til JOSMA.DKs kundeservice på info@josma.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet (www.forbrug.dk), såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Forbrugerklagenævnet er Danmarks offentlige forbrugerportal, som administreres af Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Forbrugerklagenævnet kan kontaktes på telefon 4171 5000 eller kfst@kfst.dk. Skriftlige henvendelser kan også sendes med posten til følgende adresse:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby

Privatlivspolitik
Alle oplyste persondata behandles fortroligt og sælges ikke videre til 3. part. Vi foretager kun registreringen af dine personoplysninger, med det formål at kunne sælge og levere varen korrekt til dig. Dog vil data til brug for levering videregives til distributør og din emailadresse vil benyttes i forbindelse med udsendelse af nyhedsbrev 4-8 gange årligt.

Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger, såfremt dette ønskes. Personoplysningerne opbevares i op til fem år, hvorefter de slettes. Som registreret hos JOSMA.DK, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed, rettes til Susanne Maretti via e-mail: info@josma.dk.

Øvrige vigtige informationer
Træpiller i sække og briketter er emballeret i plastic og er umiddelbart vandafvisende. De skal dog helst opbevares indendørs hurtigst muligt efter modtagelse. Hvis pillerne har stået udendørs i mere end 24 timer efter modtagelsen, bortfalder ethvert ansvar fra JOSMA.DKs side.

Vilkårerne kan uden varsel ændres af JOSMA.DK med virkning for fremtidige aftaler. De til enhver tid gældende vilkår kan findes her under Handelsbetingelser på www.JOSMA.DK.

JOSMA.DK kan i intet tilfælde gøres erstatningsansvarlig for driftstab eller andet indirekte tab. Ligeledes er JOSMA.DK ikke erstatningsansvarlig for skader på købers ejendom ved levering, som skyldes kundens anvisninger. JOSMA.DKs erstatningsansvar er, uanset årsagen, begrænset for et beløb, der svarer til prisen for de bestilte varer.

JOSMA.DK forbeholder sig ret til at viderefakturere, evt. råvareafgifter og lign. til køber. I tilfælde af ændringer og/eller indførelse af importafgifter, EU-afgifter eller andre offentlige afgiver, viderefaktureres dette også til køber. Det samme gælder ved ændring og/eller indførelse af skatter, bidrag, gebyrer, valutareguleringer og lign.

JOSMA.DK sender løbende nyheder og tilbud om lignende produkter til den email-adresse, som blev opgivet i forbindelse med bestillingen. Køber kan til enhver tid afmelde sig ved at kontakte JOSMA.DK via mail.

Kontaktinformationer
JOSMA.DK
Hobrovej 53, Vammen
8830 Tjele
Tlf.: 6178 3006
Mail: info@josma.dk
www.josma.dk